Ürün Çekim Çadırı

Fotobox Pro ürün çekim çadırları ile muhteşem fotoğraflara zahmetsizce kendiniz ulaşın. Yüksek lumenli LED ışıkları ile yumuşak ışık geçişlerini ürünlerinizin üzerinde çekim sırasında bile görebilirsiniz.

F32 Plus Ürün Çekim Çadırı

Kuyum sektörü için geliştirilen F32 Plus ile altın, gümüş, kolye, taş gibi materyalleri %100 beyaz arkaplan ile çekin.

Yanında ücretsiz olarak verilen pleksi standı ile kolyeler, küpeler yerçimine bırakarak dümdüz oluyor. Dereceli askı çentikleri ile birlikte hatasız kolye boylarında fotoğraflar çekebilirsiniz.

12,000

Stillbox Tekstil Ürün Çekim Çadırı

Tekstil sektörüne özel olarak geliştirilen Fotobox Pro Stillbox ile fotoğraf çekimi konusunda hiçbir tecrübesi olmayan kullanıcıların bile tek tuşla profesyonel tekstil ürün fotoğrafları çekebileceği pratik bir platformdur.

Stillbox Ürün Çekim Çadırı ile Nasıl Fotoğraf Çekebilirim?

Arkaplan aydınlatmalı Stillbox çekim masasına tekstil ürünlerinizi uygun bir şekilde sermek ve bilgisayarınız ile uzak bağlantılı fotoğraf makineniz sayesinde tek tuşla fotoğraf çekiminizi yapmak.

80,00090,000

F80 Ürün Çekim Çadırı

Ayakkabı, çanta, kemer gibi ürünlerin fotoğraf çekiminde kullanılan bir çadırdır. 3 yönden gelen çift kat kumaş difüzörlü ışıkları sayesinde yumuşak gölgeleri ile profesyonel ürün fotoğrafları çekebilirsiniz.

Bir yanıt yazın